INSTITUTUL ROMAN DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Selectie rapida

Relațiile cu tine și cu ceilalți Recomandat

Scris de  IRPI Admin
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Institutul Român de Psihoterapie Integrativă  organizează pe data de 25 octombrie 2014, la sediul din str. Stelea Spătarul nr.24, evenimentul ”Relațiile cu tine și cu ceilalți – o perspectivă psihoterapeutică integrativă”.

Dacă și tu ești interesat de autocunoaștere și dezvoltare personală, te invităm să participi la workshop-urile organizate în cadrul acestui eveniment. Vei avea astfel posibilitatea să explorezi lumea relațiilor cu ceilalți și cu tine însuți, să intri în contact cu emoțiile și fricile tale, vei învăța să-ți depășești dificultățile relaționale și să-ți accesezi resursele interioare. Evenimentul va fi unul interactiv, special conceput, cu multe exerciții practice, astfel încât fiecare să poată găsi răspunsuri la întrebările care îl frământă.

Descarca programul evenimentului

Prețul unui workshop este de 50 lei.
Pentru cei care se înscriu la toate workshopurile prețul total este de 180 lei.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza indicând numele și prenumele, numărul de telefon și workshop-ul la care doriți să participați. 

Vă așteptăm cu drag!

irpi-octombrie-afis

Detalii despre workshopuri

10:00  –  11.30 
"Vindecarea Relațiilor" - O privire integrativă și integratoare asupra Universului Relațional, Univers prin care înțelegem ansamblul structurat al tuturor relațiilor în care suntem angrenați ca și ființe umane; relația cu noi înșine, relațiile cu ceilalți și relațiile cu Lumea. Vă invit la un workshop interactiv, conceput sub forma unui grup de dezvoltare personală, în cadrul căruia vom utiliza deopotrivă analiza logico-rațională dar și introspecția, desenul și imageria ghidată. Vom păși astfel pe drumul "Vindecarii Relațiilor” prin intermediul unor exerciții practice, de conștientizare a zonelor "deficitare” în ansamblul relațiilor noastre și de remodelare a arhitecturii acestui Univers fascinant, Universul Relațional.
Lector: psih. Mariana Ionică

12:00 – 13:30
”Relația Sine – Sine: mărturii din lumea mea interioară”
Obiectivul principal al workshop-ului este explorarea domeniului intrapsihic al unei persoane, a relației ”Sinelui cu Sinele”, ca fundament al unor relații interumane armonioase. Vom utiliza tehnici, specifice abordării psihoterapeutice integrative, de conștientizare a modului în care fiecare dintre noi trăiește în lumea sa interioară, a scenariilor și discursurilor interioare care pot frâna, bloca sau, dimpotrivă, stimula dezvoltarea și evoluția oricărei persoane precum și interacțiunea cu ceilalți. Intâlnirea are caracterul unei interacțiuni practice și cuprinde aspecte teoretice și aplicative prin lucrul cu întreg grupul. 
Lector: psih. Simona Tutunaru

14:00 – 15.30 
”Copilul interior – resursă sau limită? Un workshop de facilitare a contactului cu copilul interior, ca sursă a creativității, spontaneității și energiei vitale”
Odata cu asumarea stării de ”adult responsabil”, cu toții am pierdut, rătăcit sau uitat acea parte din noi inșine care ne permite să fim creativi, spontani, plini de energie și resurse. Să o denumim “copilul interior” , acea parte de Sine care ne face să fim total conectați la ceea ce simțim și trăim, care ne ajută să ne reactivam inepuizabil potențialul intern de a fi prezenți în viață, în relații, în propriul corp și în evenimentele pe care le traversăm, de a fi prezenți în “aici și acum” și de a ne lua energia necesară pentru a merge mai departe cu încredere. În cadrul acestui workshop, conceput ca grup de dezvoltare personală, ne vom dedica timpul petrecut împreună, reintrării în contact cu copilul interior. Vom lucra într-o manieră integrativă, prin exerciții practice care vor facilita experimentarea propriei stări-resursă de “copil interior” și reactivarea potențialului creativ.
Lector: psih. Gabriela Dumitriu 

16:00 – 17:30  
”Intimitate și atașament: adaptări creative”
Este un workshop 100% practic și va fi construit în jurul modului în care fiecare ne confruntăm cu expunerea și fragilitatea de a fi în fața celorlalţi. Visăm la partenerul perfect, prietenul perfect sau la părinţii perfecţi care să ne satisfacă nevoile cele mai profunde, fără efortul de a le comunica sau de a le clarifica şi explica. Pe de o parte vrem sa fim cât mai închişi în noi înşine pentru a ne simţi protejaţi, pentru a elimina anxietatea, frustrarea şi tristeţea care pot rezulta din devoalarea fiinţei noastre sensibile, iar pe de altă parte căutăm să ne expunem unor persoane pe care le dorim a fi semnificative pentru noi înşine. Workshopul va avea forma unui grup de dezvoltare personală, în care fiecare dintre cei care vor participa vor putea să îşi clarifice propriile soluţii, dar şi să testeze noi modalităţi de a se adapta la situaţiile de viaţă care implică intimitate şi ataşament. Cadru va fi unul securizant şi confidenţial, special conceput pentru a permite fiecăruia o explorare personală liberă şi creativă.
Lector: psih. Pavel GrigoreUltima modificare Joi, 16 Octombrie 2014 06:51

IRPI Admin

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Login pentru a posta comentarii

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

© Copyright 2012.

Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

IRPI este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care activează în domeniul psihologiei şi psihoterapiei integrative, acreditată de Colegiul Psihologilor din România şi Asociaţia Europeană de Psihoterapie Integrativă.

Site administrat de www.websystem.ro